Voorwaarden

Ethiopian Impressions Tours, verder aangeduid met EIT, handelt in Ethiopiƫ onder de naam Ethiopian Impressions Tours Plc en in Nederland onder de naam Ethiopian Impression Tours BV.

Inschrijving documenten van Trade and Industrie (Ethiopiƫ) of de KvK (Nederland) kunnen op aanvraag naar u toe gemaild worden.

De betaling dient voor aanvang van de reis 90% te zijn voldaan. In verband met vooruitbetalingen van Lodges, Hotels of Tickets zal 50% binnenkort aan u berekend worden. 40% zal 1 maand voor de tour voldaan moeten worden. De laatste 10% mag na de tour voldaan worden. U mag de bedragen storten op de rekening bij de ING-bank in Nederland. De Bank informatie sturen we gelijk met de boekingsbevestiging. Het is aan EIT om te beslissen vooraf 100% tourgelden te incasseren.   

Mocht er een of meer overnachtingen volgens het programma door onvoorziene redenen niet mogelijk zijn, dan zal er naar een alternatief hotel worden gezocht zo mogelijk met vergelijkbaar niveau. 

Indien er zich problemen voordoen met het vervoermiddel waardoor de veiligheid in het geding komt zal E.I.T. trachten om binnen 24 uur voor vervanging te zorgen.

U ben zelf verantwoordelijk voor Uw eigen reis- annulering- ongevallen- en ziektekostenverzekering en voor de gevolgen van verlies, beschadiging of verloren gaan van bagage en/of reisdocumenten.

Als door onvoorziene omstandigheden, waar E.I.T geen aandeel in heeft, het reisprogramma wordt ingekort of geannuleerd, dan kan de betaalde reissom niet worden verhaald op Ethiopian Impressions Tours.

In geval van koers, brandstof, hotels of vliegticket wijzigingen van meer dan 10% is E.I.T. gerechtigd om, tot 30 dagen voor de tour, de prijs aan te passen. Indien de verhoging meer dan 20% bedraagt bent u gerechtigd om de tour kosteloos te annuleren.

In geval van annulering van de tour (m.u.v. bovenstaande) tot 14 dagen voor aanvang zal 25% van de reissom en alle reeds betaalde boekingen als annuleringskosten aan u berekend worden. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang zullen de niet gebruikte kosten als brandstof en entree aan u geretourneerd worden. Auto kosten kunnen binnen die 14 dagen retour mits de auto opnieuw kan worden ingezet. Terugbetaling geschied onder voorwaarden en naar redelijkheid en billijkheid. 

Zonodig zullen de namen van reizigers op de boekingsbevestiging vermeld worden voor uw annuleringsverzekering.
Mail this page 
copyright | Ethiopian Impressions Tours